Елисавета Белобрадова съобщи от страницата си във фейсбук, че е била

...
Елисавета Белобрадова съобщи от страницата си във фейсбук, че е била
Коментари Харесай

Депутатка: Премахнаха ми тумор

Елисавета Белобрадова заяви от страницата си във фейсбук, че е била оперирана от израстък. 

" Изгубих си гласа преди няколко седмици. Постепенно такова. Получих доста препоръки за хомеождрокс (казвам хомеождрокс, с цел да не каже фейсбук, че пиша лекарство), за чайове, за лукове и защо ли не.

И евентуално щях да ги спазя, в случай че ИМАХ ВРЕМЕ. Но аз съм в акция и имам и спектакли, та човек не може да разчита на лука и крещя " Я да ида аз на лекаря ". Знам, знам, екстравагантно решение, само че ето на!

Отидох. Един доктор, двама лекари - то ми било израстък. Викам на лекаря МАЙ НЯМА ДА СТАНЕ С ХОМЕОЖДРОКС, Той вика - май не!

Първа поука: Ходете на доктор.

После (вие това не го знаете), само че аз от много време кашлям единствено като лежа. И надлежно взехме решение, че е алергия. То акари ли не изкарвахме със специфични прахосмукачки, то антиалергични препарати ли не купувахме. По едно време ДАЖЕ се лягаше единствено в памук. Моля ви се, тая алергия и в хороскопа ми излезе. Накрая с мъжа ми напълно съществено пробвахме дали не съм алергична към него. Не съм. Какво се оказа - като съм легнела, тоя израстък се залепял на нещо си в гласните струни и предизвиквал ужасно раздразнение. Само дето ненужно изгоних акарите - единствените живи същества, които не са ми правили забележка за нещо. Убедена съм, че и на този статус ще получа забележки.

Втора поука: Ходете на доктор.

Третото е, че имам невисок прегракнал глас, който в последно време елементарно се изморява и като викам (което аз върша редовно), напряко ми се споделя играта. Обикновено викам по работа, тъй като когато викам по емпиричен път съм виждала по-добри резултати. А и тъй като съм невротичка. Обаче с тия болки към този момент не крещях, а пишех пъклен нервно на капслок в общи чатове. Но колкото и да пишеш на капслок - просто не е същото, разбирате ли ме. Не е същото. Сега, обаче, се оказа, че болката идвала от това нещо, дето ми било изкривили гласните струни и в този момент към този момент може би всичко ще е наред и аз ще викам като младо момиче. Нямам самообладание.

Трета поука: Ходете на доктор

Лекарят, напълно и безусловно луксозен, ми сподели, че бил доста огромен израстък. Вика " Направо си е имало късмет да се задавите. " Викам " Е, това щеше да е пъклен неуместно. " И се смяхме. Аз хъхрещо, той учтиво.

Четвърта поука - ходете на доктор.

Лекарят чрез едно фино фенерче от джоба му и тъкмо ЕДНО надникване ми спести пари за антиалергични препарати, старания по отстранияване на мъжа ми и акарите, приемане на тонове лук, греяна ракия и хомеождрокси, а през днешния ден към този момент ме лиши и от съответния израстък.

Аз съм късметлийка, че ужасно незабавно трябваше да си оправя гласа, тъй като съм в акция, та взех решение да ида на доктор. Не знам дали да благодаря на Мария Габриел за това.

А вие не бъдете като мен. Тоест, БЪДЕТЕ ОТЧАСТИ. Ходете на доктор даже да не сте в акция. Страшно доста нелепости ще ви се спестят ".

Няма нищо клето в този статус. Само наслада и надлежно страдание, че не мога да съм на съвещанията с сътрудниците. Хора, ходете на доктор и да сте живи и здрави. И извинявайте за повторението, само че аз го поставям за хубост, нещо като алитерация:

Ходете на доктор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР